woensdag 21 november 2018

Putting It In A Box

Ik ben op zoek gegaan naar andere items om in het doosje te doen, naast de al zo leuke lucifers en verjaardagskaarsjes uit het "25 Again" stampset.
Alle afbeeldingen uit het "Crafting Forever" stampset passen erin. Een heerlijk set om in te kleuren en vooral de teksten zijn erg leuk. Het spreekt vanzelf dat ik het met deze tekst helemaal eens ben!

Zo heerlijk om met refills aan de slag te gaan en waterverf achtergronden te maken. Al met één druppel kan je zoveel doen, daarbij spaar je je inkpads en het is dan ook de moeite waard om refills in voorraad te hebben.
Zelf heb ik er een gewoonte van gemaakt kleursetjes te kopen: inkpad, refill en cardstock. Uiteraard kan je dit uitbreiden met de markers en/of blends, lint en meer.

Er zijn meerdere sets gecombineerd, wat altijd weer veel nieuwe mogelijkheden geeft.

Ongemerkt wordt er bij de ontvanger reclame gemaakt, ook al is het heel klein, voor Stampin' Up (het kleine stempeltje uit het Crafting Forever set).

WERKWIJZE
Alles in inches!
CARDSTOCK
Powder Pink 5 X 6 1/2
Emerald Envy 4 3/4 X 6 1/4
Aquarelpapier 4 1/4 X 5 3/4
ACHTERGROND
Maak het aquarelpapier nat, doe een druppel Powder Pink en een druppel Lemon Lime Twist op een plastic insteekhoes of siliconenmatje en spray er water overheen tot het begint uit te lopen.
Gebruik je waterpenceel om het midden in te kleuren met Powder Pink. Vervolgens druppel ik de kleur, drogen met de heattool, en daarna spetter ik met schoon water. Even laten intrekken en drogen.
Lemon Lime Twist heb ik alleen gespetterd.
DOOSJE MET INHOUD
Stempel het doosje op whisper white en nogmaals op sierpapier. Knip het doosje uit sierpapier in drie delen zonder de stempelranden.
De stempel met de drie pennen heb ik in drie delen geknipt. Soms heb je maar een pen nodig en je kunt er nu eentje onderste boven stempelen.
De pennen m.b.v. de stempelliniaal gedeeltelijk in het doosje geplaatst. Het is niet erg als het doosje ook bestempeld wordt, want dat wordt beplakt.
Ik heb voor het beplakken een lijmstick gebruikt, omdat de stukjes zo klein zijn dat vloeibare lijm er snel onderuit loopt.
Kleur de pennen in met je waterpenceel en inkt uit het deksel van de pad.
COLLAGE
De bundel bestaande uit het stempelset Beautiful Promenade en bijpassende snijmallen is gebruikt voor de verdere opbouw van de kaart.
De label topper en een stukje incolor papier maken het label met daarop de tekst gestempeld in zwart.
Het hart van de bloem apart gestempeld: ingekleurd met een spons dauber in lemon lime twist. Stempel schoongemaakt met de fantastische shammy cleaner, buitenrand met Blushing Bride en de binnenkant met Powder Pink gestempeld.
BIGSHOT
De geometrische cirkel, wat blaadjes en de bloem uitgestanst.
EMBELLISHMENTS
Het Powder Pink lint zit direct onder het doosje, verder alleen wat Petal Pink steentjes toegevoegd.
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR STAMPIN' UP
Stempel het kleine stempeltje op een stukje incolor papier en stans het uit met een stansje uit het Stitched Framelits set.
Het is een beetje opgekruld om de indruk te wekken van een los labeltje.

PRODUCTLIJST
Cardstock
Powder Pink, Emerald Envy (retired, maar te vervangen door elke andere kleur groen) en watercolor paper.
Sierpapier (dsp)
Incolor 2017-2019
Petal Promenade
Stempelsets
Crafting Forever
Beautiful Promenade
Inkt
Powder Pink, Lemon Lime Twist, Basic Black, Blushing Bride, Emerald Envy (retired)
Embellishments
Powder Pink Ribbon, Petal Pink rhinestone gems

Have fun creating!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sunday Bloghop Snowfall

  Sunday bloghop! Scrol vooral naar beneden om de lijst met andere deelnemers te zien, klik op een naam en bewonder alle prachtig...

Populaire berichten